Wees Welkom

Als gast van Sas hoeft het je aan niets te ontbreken. Sas houdt van gezelligheid en hecht veel waarde aan gastvrijheid. Ze doet er alles aan om haar gasten een bijzonder en volledig verzorgd verblijf te bieden. De natuurliefhebber in Sas kan je bovendien adviseren over de mooiste plekjes van Laren en omstreken.

Sas is geboren in Griekenland en verhuisde op haar 6met haar ouders naar Laren. Hier heeft ze de lagere en middelbare school afgerond, maar daarna was het hoog tijd om meer van de wereld te zien. Eerst Amerika en daarna het Franse gedeelte van Zwitserland, waar ze de hogere hotelschool heeft gedaan. Om haar taalkennis op te schroeven, verhuisde ze later naar München, Barcelona en Amsterdam. Inmiddels spreekt ze vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Frans, maar ook een beetje Spaans.

Sas werkte in haar tijd in Amsterdam bij de KLM als stewardess op intercontinentale vluchten, tot ze op haar 27e weer terugverhuisde naar het Zwitserse Lausanne. Hier was Sas als facility manager volop bezig met het organiseren van evenementen en congressen voor verschillende multinationals.

In de tussentijd stichtte ze een gezin en kreeg ze twee prachtige dochters; Helena en Carolina. In 2017 kwam ze weer terug naar Nederland, terug naar het mooie Laren waar ze haar grote droom liet uitkomen: Premium B&B en nu sinds 2023 Premium Short Stay : Maison de Sas!